Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Printul de pe Broadway" by Joanna Shupe * Book PDF Kindle ePub Free

Printul de pe Broadway

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Printul de pe Broadway
  • Author : Joanna Shupe
  • Release Date : January 24, 2020
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4337 KB

Description

SERIA „FETE DE ORAȘ“
Clayton Madden, proprietarul celui mai exclusivist cazinou din oraÈ™, È›ine în fiecare noapte în mâinile sale averea celor mai cunoscute familii din New York. ÃŽnsă există o familie anume pe care urmăreÈ™te să o ruineze, un om împotriva căruia nutreÈ™te o ură veche de douăzeci de ani, dar care nu a reuÈ™it să-i cadă în plasă… până acum.
Florence Greene nu poate fi prostită de nimeni ‒ È™i nici forÈ›ată să facă ceva ce nu doreÈ™te. Este conÈ™tientă de faptul că misteriosul Clayton Madden este hotărât să-i ruineze tatăl, dar nu renunță la ideea de a se folosi de cunoÈ™tinÈ›ele lui. Florence este decisă să sfideze regulile înaltei societăți È™i să deschidă un cazinou destinat exclusiv femeilor ‒ o idee scandaloasă, care se potriveÈ™te perfect caracterului ei ieÈ™it din tipare. Știe È™i că nu există o persoană mai potrivită decât Clay de la care să poată învăța dedesubturile acestei afaceri, aÈ™a că vrea să profite din plin de timpul petrecut alături de el.
Cu gândul la răzbunare, Clay acceptă să îi împărtășească secretele ‒ în cazinoul său, dar È™i în dormitor –, iar Florence se dovedeÈ™te mult mai abilă È™i mai ademenitoare decât È™i-ar fi putut el imagina. Dar când planurile îi sunt ameninÈ›ate, Clay trebuie să hotărască dacă este dispus să-È™i parieze întregul imperiu… pe dragoste.
„E una dintre cărÈ›ile pe care le-aÈ™ lua pe o insulă pustie.“ Sarah MacLean


Ebook Download "Printul de pe Broadway" PDF ePub Kindle